IMPAQ søger erhvervspsykolog med partnerpotentiale

I IMPAQ er vi på et sandt væksteventyr og søger derfor en partner, som vil være med til at drive IMPAQ til næste niveau. Vi er aktuelt 3
partnere samt en række løst tilknyttede organisationskonsulenter og erhvervspsykologer, og vi kan ikke følge med efterspørgslen.

Om IMPAQ
IMPAQs mission er at bidrage til at udvikle kompetente og modige organisationer og ledere: Organisationer og ledere, der tør arbejde bevidst med åben feedback og udvikling. Vi kæmper for at udvikle organisationer i retning af psykologisk sikkerhed, præget af en læringskultur, hvor man ikke skal skjule sine svagheder, usikkerheder, tvivl og fejl, men hvor man kan stå frem som det hele menneske man er. Og vi tror på, at organisationens kultur er altafgørende ift. organisationens evne til at gro og præstere.

Om dig
Vi søger en erfaren kollega, som deler vores vision om at skabe modige og bæredygtige organisationer og
som ønsker at være med til at forme, videreudvikle og vækste et stærkt internt arbejdsfællesskab. Måske
er du selvstændig med succes, men savner netop dette fællesskab.
Vi søger dig, der:

• Har minimum 5 års erfaring som erhvervspsykolog eller organisationskonsulent
• Er uddannet psykolog eller på anden vis har opnået indgående viden og kompetencer indenfor det erhvervspsykologiske felt
• Er selvkørende, har eget netværk og er stærk i at lande og fastholde opgaver
• Har skabertrang og lyst til at være en del af ledelsen af et væksteventyr
• Har et særligt interessefelt eller ”brand”, som du brænder for at videreudvikle i IMPAQ

I forlængelse af ovenstående er det afgørende for os, at du er ordentlig, ærlig og varm af natur og at du tør bringe dig selv i spil både fagligt og menneskeligt. I partnerkredsen tager vi fælles ansvar for de ledelsesmæssige og administrative opgaver, som vi fordeler imellem os alt efter kompetencer og interesse.
Du skal derfor have lyst til både at løse konsulentopgaver og at tage aktivt del i at drive virksomheden. Vi tror på, at konsulentlivet skal være bæredygtigt, men vi forventer også, at du kan smøge ærmerne op og navigere i et job med skiftende arbejdstider og perioder med stort pres.

Jobbet
Du bliver ansat i IMPAQ og kommer til at arbejde selvstændigt og i team med en bred vifte af organisationsudviklingsopgaver. Særligt har vi mange opgaver med lederteamudvikling, ledercoaching, teamudvikling, oplæg og konflikthåndtering. Vi forventer, at du vil kunne varetage disse proceskonsultative opgaver selvstændigt, og at du selv bringer opgaver og netværk med dig ind. Vi sørger naturligvis for grundig onboarding i IMPAQs tilgang og metoder, ligesom vi vægter fælles faglig udvikling højt og
prioriterer flere hele dage årligt til supervision og faglig sparring.

Praktisk
Ansættelse sker med henblik på at indgå en partnerskabsaftale, men det første år vil du være ordinært ansat med udgangspunkt i en provisionsordning, som vi aftaler sammen. Forløber samarbejdet som
forventet, vil vi indgå partnerskab efter første år, når begge parter forhåbentligt er blevet bekræftet i, at matchet er helt rigtigt.

Vi holder til i Cortex Park i Odense. Men i dagligdagen er vi typisk ude på opgaver, og vi har ikke et fast sted, vi møder ind hver dag. Du skal derfor kunne sætte pris på den frihed der er forbundet hermed, og kunne trives med de begrænsninger det også indebærer.

Ansættelse
Løn og ansættelse sker efter aftale jf. ovenstående.
Ansøgningsfrist: 22/10 2021.
Samtaler forventes afholdt: Første runde: 3/11 og 5/11 og 2. runde 22/11 2021.
Ansættelse snarest muligt herefter.

Kontakt
Send din ansøgning til vores studentermedhjælp Emilie på emilie@impaq.dk. I henhold til GDPR sletter vi ansøgninger efter endt ansættelsesproces eller senest 6 mdr. derefter med mindre andet aftales. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Camille Leicht på camille@impaq.dk eller 60137179.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Download stillingsopslaget:

 
 

© 2021 IMPAQ | Cortex Park 26, 5230 Odense M | 61 30 82 82 og 26 70 03 43 | CVR: 33968019 | info@impaq.dk