Profil

Profil

 

IMPAQ er et erhvervspsykologisk konsulenthus på Fyn, beliggende i Cortex Park i Odense.

I IMPAQ er vi en række erhvervspsykologer, som alle arbejder med at styrke, udvikle og kvalificere organisationer, ledere og lederteams.

Vi arbejder evidensbaseret og baserer således vores arbejde på bedst tilgængelige viden, vores egen ekspertise og kundens forhold og ønsker.

Vi er dybt optagede af, at vores arbejde skal skabe effekt også på den lange bane, hvilket præger vores arbejdsmetoder.

Og så tror vi fast på, at resultaterne i samarbejdet med kunden skabes med udgangspunkt i IMPAQS interne udviklingskultur.

Vi har i en årrække arbejdet systematisk og målbart med at skabe denne udviklingskultur (DDO), hvor vores mod, åbenhed og tillid til hinanden i teamet er altafgørende.

Og “JA” så tror vi også meget på “ét liv ét menneske” – at vi som mennesker bedst trives i at være i udvikling, og at denne udvikling foregår i ét liv, herunder når vi er sammen som team i IMPAQ OG når vi sammen med vores nærmeste. Og at dette fylder os med smil og stolthed – fra barnsben til voksen!

 

I IMPAQ brænder vi for

 

  • Vi tror på at organisationers evne til at lykkes afhænger af modigt samarbejde, modige teams og modige individer præget af åbenhed og selvværd.
  • Vi tror på at kultur i organisationer er altafgørende ift. organisationens evne til at gro og præstere.
  • Vi brænder for at udvikle organisationer igennem udvikling af modige ledere, team og medarbejdere.
  • vores vision er at øge graden af psykologisk sikkerhed og mod i organisationer og minimere tendensen til “impression management” – at man spilder tid og ressourcer på at skjule sine svagheder, usikkerheder, tvivl og fejl.