Rekruttering – Skal du sætte det rigtige hold?

Rekruttering – Skal du sætte det rigtige hold?

Har du sat det rette hold?

Studier peger på, at prisen for en dårlig rekruttering er omkring 30% af personens første årsløn.

Og i denne beregning er ikke medregnet omkostningerne for kulturen, og den afsmittende effekt på andre medarbejderes arbejdsindsats.

Den rette kandidat

I IMPAQ har vi udviklet et rekrutteringskoncept, fordi vores praksiserfaringer kombineret med forskning med al tydelighed viser, hvor afgørende det er at rekrutteringsprocesser drives professionelt.

Det rette match

Vi ved hvor vigtigt det er, at rekruttere efter kulturelt match – og hvor svær netop denne manøvre er! Kombineret med en fokuseret rekrutteringstest, undersøger vi, i hvor høj grad kandidaten har det der skal til, for at være den bedst mulige ansatte i netop jeres organisation.

Med inspiration fra Patrick Lencioni dykker vi ned i kandidatens sult efter at opnå de bedste resultater, sociale intelligens som grundlag for at kunne indgå i kulturen og vigtigst af alt, kandidatens ydmyghed som er fundamentet for at kunne skabe resultater i samarbejde med andre.

Proces for IMPAQ rekrutteringsforløb

 

FASE 1

Procesafklaring og indledende formøder mellem vært og IMPAQ konsulent.

FASE 2

Optakt til interview: Stillingsopslag og interview forarbejde.
Sparring mellem vært og IMPAQ konsulent.

FASE 3

Kandidatudvælgelse og kontakt til kandidater.

FASE 4

Personlighedstest og test feedback samtale ved IMPAQ konsulent.

FASE 5

Samtalerunder; strukturerede og praksisnære.

FASE 6

Endelig udvælgelse af kandidat.

FASE 7

Evaluering på proces mellem vært og IMPAQ konsulent.

Det rette match mellem kandidat og virksomhed

Vi gør i vores forløb også brug af forskellige videnskabelig funderede testværktøj, som er med til at beskrive styrker og udviklingspunkter hos kandidaten.

Kombineret med inspirationen fra Lencioni, giver dette et unikt udgangspunkt for at sikre det rette match mellem kandidat og virksomhedskultur.

Kontakt

Hvis I er interesseret I at høre nærmere omkring hvordan et rekrutteringsforløb kunne skræddersyes jeres ønsker og behov, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak på: info@impaq.dk

 

I IMPAQ brænder vi for

– Vi tror på at organisationers evne til atlykkes afhænger afmodigt samarbejde, modige team og modige individer præget af åbenhed og selvværd.

– Vi tror på at kultur i organisationer er altafgørende ift. organisationens evne til at gro og præstere.

– Vi brænder for at udvikle organisationer igennem udvikling af modige ledere, team og medarbejdere.

– Vores vision er at øge graden af psykologisk sikkerhed ogmod i organisationer, og minimere tendensen til ”impression management”– at man spilder tid og ressourcer på at skjule sine svagheder, usikkerheder, tvivl og fejl.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hvad kan vi gøre for dig?