Profil

Thomas Lundby erhvervspsykolog og indehaver af IMPAQ

Information

Erhvervspsykolog, direktør og stifter af IMPAQ

 

linkedin ikon

 

Thomas Lundby

Thomas stiftede IMPAQ sammen med Morten i 2011.

Thomas er godkendt på højeste niveau hos Dansk Psykologforening som supervisor og specialist indenfor arbejds- og organisationspsykologi (erhvervspsykologi).

Thomas er forfatter til en række bøger og er en hyppigt anvendt foredragsholder, samt arbejder desuden til dagligt med en bred vifte af organisationsudviklingsopgaver.

Hans spidskompetencer ligger i spændingsfeltet mellem at skabe en sund og modig arbejdspladskultur koblet til selve forretningsudviklingen.

Thomas arbejder primært med topledelse i 1:1 sparring, direktionsudvikling, samt strategiske dagsordener ex. bestyrelsesarbejde.

Og så har han også et stort udviklingspotentiale i, at såvel offentlige som private virksomheder, i endnu højere grad investerer ressourcer i det der typisk kaldes for de “bløde værdier/HR”.

At det i sidste ende er de virksomheder der skaber de bedste resultater, er der hvor ledere tør og formår at satse på at skabe en sund virksomhedskultur, hvor åbenhed og tillid i virkeligheden ses som den største konkurrenceparameter.

Du er altid velkommen til at kontakte os