IMPAQ søger erhvervspsykologer

I IMPAQ er vi på et sandt væksteventyr og søger derfor tre erhvervspsykologer, som ligesom os brænder for at arbejde med leder-, team- og organisationsudvikling.

 

Vi er aktuelt 3 partnere samt en række løst tilknyttede organisationskonsulenter og erhvervspsykologer, og vi kan ikke følge med efterspørgslen.

IMPAQs mission er at bidrage til at udvikle kompetente og modige organisationer og ledere: Organisationer og ledere, der tør arbejde bevidst med åben feedback og udvikling.

Vi kæmper for at udvikle organisationer i retning af psykologisk sikkerhed, præget af en læringskultur, hvor man ikke skal skjule sine svagheder, usikkerheder, tvivl og fejl, men hvor man kan stå frem som det hele menneske man er.

Og vi tror på, at organisationens kultur er altafgørende ift. organisationens evne til at gro og præstere.

 

Vi tilbyder 

I IMPAQ har vi en virkelig stærk faglig og familiær kultur. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • En stærk sparringskultur, hvor vi hele tiden gør hinanden bedre.
  • En stærk læringskultur, hvor vi tør være sårbare sammen og bruge os selv som hele mennesker.
  • Humor og varme. Vi kender hinanden og hinandens familier rigtig godt.
  • Rum til forberedelse og refleksion: Vi holder mandage fri for opgaver ud af huset, så vi sikrer tid til forberedelse, refleksion og frihed.
  • Et fedt kontormiljø, hvor vi mødes og taler opgaver, faglighed m.m.
  • Målet er at ansætte tre nye kolleger, og på den måde skabe et nyt og stærkt team. Og at man som ny kollega derfor fra start indgår i et fællesskab, også om det at være ny. Tanken er, at vi i en længere opstartsfase mødes dagligt i kontorfællesskabet og sammen gennemgår opgaver, henvendelser, salg m.m., og sammen følger op på de aktiviteter vi sætter i gang. Der vil i denne periode også være ekstra fokus på sparring og supervision.

Om dig

Vi søger en ny kollega, som deler vores vision om at skabe modige og bæredygtige organisationer og som ønsker at være med til at videreudvikle et stærkt internt arbejdsfællesskab.

Vi søger dig, der:

  • Har omkring 2-5 års erfaring som erhvervspsykolog eller organisationskonsulent.
  • Er uddannet psykolog.
  • At du har en faglig ild, du brænder for noget.
  • At du er frisk på opsøgende salg. Vi har virkelig mange spændende redskaber og koncepter som bare venter på at komme i spil og gøre gavn på de danske arbejdspladser.

 

I forlængelse af ovenstående er det afgørende for os, at du er ordentlig, ærlig og varm af natur og at du tør bringe dig selv i spil både fagligt og menneskeligt.

Vi tror på, at konsulentlivet skal være bæredygtigt, men vi forventer også, at du kan smøge ærmerne op og navigere i et job med skiftende arbejdstider og perioder med stort pres.

 

Jobbet

Du bliver ansat i IMPAQ og kommer til at arbejde selvstændigt og i team med en bred vifte af organisationsudviklingsopgaver.

Særligt har vi mange opgaver med lederteamudvikling, ledercoaching, teamudvikling, oplæg og konflikthåndtering.

Vi forventer, at du har mod på at hoppe ud i proceskonsultative opgaver og løse dem selvstændigt med vores sparring og supervision i ryggen.

Vi sørger naturligvis for grundig onboarding i IMPAQs tilgang og metoder, ligesom vi vægter fælles faglig udvikling højt og prioriterer flere hele dage årligt til supervision og faglig sparring.

 

Praktisk

Vi holder til i Cortex Park 26 i Odense. På sigt vil du opleve, at du ikke når ind på kontoret hver dag, ligesom vi andre også mest kører direkte ud på opgaver, så du skal også kunne lære at sætte pris på den frihed der er forbundet hermed, og kunne trives med de begrænsninger det også indebærer.

 

Ansættelse

Løn og ansættelse sker med udgangspunkt i en provisionsordning, som vi aftaler sammen.

Ansøgningsfrist: 17/3 2022.
Opstart efter aftale, men forventeligt 15/8 2022.

Kontakt

Send din ansøgning via knappen ”søg jobbet online”. I henhold til GDPR sletter vi ansøgninger efter endt ansættelsesproces eller senest 6 mdr. derefter med mindre andet aftales.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Camille Leicht på camille@impaq.dk eller 6013 7179.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se stillingsopslaget på jobindex her

Du er altid velkommen til at kontakte os